2013. február 27.

ALOIS NEBEL


Van, aki világítótornyokat szeretne látni, valaki szeretne beülni egy cukrászdába Párizsban. Én mindig arra vágytam, hogy a Főpályaudvart lássam. Sört iszogatni és közben a zsongást bámulni. De oda nem lehet csak úgy, szolgálat után elugrani Jeseníkből.  Bílý Potok nem Nymburk.
Igen. Szeretek vonaton utazni és kinézni az ablakon. Olyankor olyan boldog vagyok, hogy általában elalszom. Amikor Prága felé utaztam, álmodtam.
billy,  Tamás371

JAROSLAV RUDIS - JAROMIR99: ALOIS NEBEL
                                              2. rész: Főpályaudvar

2013. február 20.

ANAON MÁRKI 1.rész

Az utóbbi időben, úgy látszik, akármit csinálok, minden rosszra fordul...
Ezen ne csodálkozzék! Ez együtt jár a szigetlakók életével.
Maga tudja, hogy lehet elhagyni ezt a szigetet a lehető leggyorsabban?
Könnyebb mondani, mint megtenni! A sziget és a kontinens közötti áramlatok túlságosan veszélyesek a kisebb halászhajóknak. Az igazat megvallva azonban, inkább magától a szigettől kellene jobban félnie.
Tamás371,   billy

VEHLMANN - BONHOMME: ANAON MÁRKI
                                  1. rész:  Brac szigete

2013. február 13.

GRAND PRIX 2. rész

Ismét befejeződött egy kör, hölgyeim és uraim! Brauchitsch vezet, egy perccel Nuvolari előtt! Másoknak már nincs esélyük a győzelemre. Körülbelül tíz perc múlva megtudjuk, ki nyeri a nyolcadik német nagydíjat... de várjunk csak... mi történik ott? Alfred Neubauer azt mutatja a vezetőjének, hogy lassítson le!
Miért csinálta ezt, herr Neubauer?
Hogy megóvjuk a gumikat, herr Hühlein, ez minden.
Ah, na jó... ne hozzon zavarba a közönség előtt, herr Neubauer! Huszonegy induló autóból, kilenc német. Biztosak lehetünk a győzelemben. Olyan biztosak, hogy az NSKK csak a német himnuszt készítette elő a díjátadásra!
Tamás371,   billy

MARVANO: GRAND PRIX
                                      2. rész: Rosemeyer!

2013. február 6.

A CÉH 2. rész

Csupán egyetlen feladatod volt: beszámolni nekem a fogadások alakulásáról. Probléma esetén pedig Limparhoz fordulni. Megtetted amire kértelek?
De...
Tudod te, mekkora veszteség ért engem az úgynevezett feledékenységed miatt? Tizenhétezer-ötszáznyolcvanhét arany! Valaki odáig merészkedett, hogy megbundázza a meccset, és ezzel tizenhétezer-ötszáznyolcvanhét arannyal károsított meg engem! Ki fogja nekem ezt pénzt visszafizetni? Te!
Tamás371,   billy

MARTIN - DRAGAN: A CÉH 
                 2. rész:  Lucius