2012. november 30.

SPAGETTI TESTVÉREK-2

Az este valaki megpróbált megölni.
Istenem, ki volt az?
Egy bérgyilkos, akit egy gonosz, önző és mindenre elszánt ember fogadott fel. Egy férfi, akit tiszta szívvel szerettem, de elhagyott egy másik nő miatt. Az az átkozott olyan jól titkolta a kapcsolatát, hogy senki sem tudott róla. Csak tegnap jöttem rá én is, mikor együtt láttam őket távozni egy kétes hírű, lepukkant hotelből. Sejtettem, hogy megcsal, de ez mégis szíven ütött. Követtem azt a szajhát egész a házáig...
Zerit,  Kendra

TRILLO - MANDRAFINA: Spagetti testvérek - 2

2012. november 26.

A CÉH 1. rész

Mostanra már magához kellett volna térnie, nem? 
Csak nyugalom! Fiatal és erős... túl fogja élni.
De már tizennyolc órája eszméletlen.
Ha idegesíted magad és öreg nagybátyád fülébe sikongatsz, attól még nem tudom gyorsabban magához téríteni. Jobb lenne, ha kicsit jobban bíznál és hagynád, hogy végezzem a munkámat. Az alkímia nem egy egzakt tudomány. Ez a főzet körülbelül hat órára lelassítja a szívműködését. Nagyjából huszonnégy órán keresztül tetszhalott lesz.
Tamás371,   billy

MARTIN - DRAGAN: A CÉH
                 1. rész: Astraban

2012. november 21.

THORGAL 20. rész

-Négy drakarral hajóztunk hazafelé, megpakolva zsákmánnyal, amit a szászoktól vettünk el. Nem volt nagy veszteségünk és mindenki örült, hogy hazafelé tartunk. De amikor ötnapi járásra voltunk, egy vérvörös hajó bukkant elő a ködből. Hatalmas, hosszabb, mint tíz kunyhó és elébünk vágott. 
-Könyörtelen Shaigan!
-Három sor evező hajtotta és túl magas volt ahhoz, hogy megtámadjuk. Gyorsabb is volt, mint mi. Egy ügyes manőverrel szétszórta a hajóinkat, majd egyenként levadászott minket. Esélyünk sem volt ellene. Shaigan állt a kormánynál és amikor megpillantottuk kővé dermedtünk… mellette egy nő…
billy

ROSINSKI - VAN HAMME: THORGAL 
                                     20. rész: A kitaszítottak jele

2012. november 15.

ÖRÖK ÉJ

Mint La Colonia kormányzója, úgy döntöttem, hogy a burjánzó képzelőerődre hagyatkozva próbálok úrrá lenni egy problémán. Ebben az országban... mondjuk így, túl sok a szex. A szegényeknek túl sok gyerekük van. Ezek a gyerekek, ha felnőnek, a hegyekbe vonulnak és csatlakoznak a gerillákhoz. Valamit tennünk kell ellene. Tennünk kell valamit, hogy a nép kevesebbet... érintkezzen. A nőknek meg kell tanulniuk óvni a szüzességüket. De...  te meg mi a fenét bámulsz, Milton?
Nos, nem tudtam nem észrevenni az unokahúgát, uram. Egy remek ötletet adott a tökéletes tervhez!
Zerit,  Kendra 

TRILLO - MANDRAFINA:  ÖRÖK ÉJ
                                          (mediafire)

2012. november 8.

CSIMPÁNZ KOMPLEXUS 2. rész

Mit akarsz azzal? Hozzá sem érek a reggeli kávém előtt!
Elég volt a hülyéskedésből, Aleksa. Ezek szabályok! A legénység két tagja eltűnt. Akármi történt is, az biztos, hogy ez nem normális! Úgyhogy emeld fel a segged és indíts!
Paul benn van a sugármentesítő kamrában! Nem akar kijönni! 
Mi van veled, ember? Valami bajod esett? Nyisd ki ezt az átkozott zsilipet!
Fitz! Kapcsold ki a biztonsági rendszert! Azonnal!
Tamás371,   billy

MARAZANO - PONZIO:  CSIMPÁNZ KOMPLEXUS
                           2. rész:  Árész fiai

2012. november 1.

ARANY KUPA 1. rész

Semmivel nem tartozol neki, tökfej! Damokleszi kardként használja a fejed felett ezt a kölcsönt. Ide figyelj! Lassan három éve dolgozol neki, éppen elég versenyt nyertél ahhoz, hogy már régen visszafizesd azt a pénzt.
Biztos vagy benne?
Én vezetem a könyvelését, úgyhogy teljességgel biztos! Ráadásul nemcsak ezzel vert át egész idő alatt, még ő tartozik neked pénzzel...
A szemétláda! Megyek és seggberúgom!
Az nem sokat fog segíteni a helyzeten!
Lehet, de sokkal jobban fogom érezni magam!
Tamás371,    billy

PECQUEUR - HENRIET:  ARANY KUPA
                                                      1. rész: DAYTONA